Træfældning, Træbeskæring og Træpleje

Træfælderen tilbyder sine kompetencer indenfor Træfældning & Træbeskæring. Du er altid velkommen til at kontakte os for priser & gratis tilbud på telefon: 2294 6440. Vi tilbyder træfældning i Nordsjælland, Halsnæs, Hundested, Frederiksværk, København og Gribskov Kommune og omegn

Arbejdsmetoder til at fælde et træ


Kan benyttes såfremt træet kan lægges i fuld længde og bredde, og ikke er råddent eller hælder kraftigt væk fra den ønskede fælderetning.


Træet fældes fra toppen og ned. Hver en gren tages af, og derefter fældes stammen i sektioner. Metoden benyttes selvom, der er skrøbelige objekter under træet, såsom en carport, et drivhus etc. Metoden tillader også at grene og stammer kan fires ned eller væk via. tovbane.


Træet fældes i sektioner, fra toppen og ned. Metoden benyttes hvis træet ikke er egnet til klatring, pga. det er dødt eller

råddent.

Hvis der er plads til at opstille en lift.

Metoden kan benyttes selvom, der er skrøbelige objekter under træet, såsom en carport, et drivhus etc.   


Hvis træet har en kraftigt hældning væk fra den ønskede fælderetning,     

kan det være en mulighed at fælde det vha. indtrækning med spil og wire.


          Træer kan have en placering hvor den nemmeste og billigeste løsning er fældning med kran. Træet kan hejses ud i sektioner eller i et stykke som det er.


Stormfald og væltede træer. Af og til væltes træer af kraftige storme.

Opskæring og fjernelse af et stormvæltet træ skal kun udføres af professionelle. Der frigives enorme kræfter, der kan være dødbringende, hvis træet læses og dermed saves forkert.

Kontakt os på alle tider af døgnet ved akut behov for assistance, 2294 6440.

Al træfældning udføres så skånsomt som muligt og med størst mulig hensyntagen til belægning og beplantning. Se hvilke områder hvor Træfælderen har været.

Efter fældningen tilbyder vi, udskæring til brændestykker, bortskaffelse af grenaffald og stammer, samt oprydning og rodfræsning.


Du kan også selv stå for oprydningen og spare penge, se afsnittet priser og tilbud.


Kontakt os for gratis tilbud eller rådgivning på træfældning og træbeskæring.

Web: www.Træfælderen.dk   Telefon: 22946440   Mail:Traefaelderen.dk@gmail.com

Kommentar fra en tilfreds kunde:

Træfældning Allerød - Træfældning Hillerød - Træfældning Birkerød - Træfældning Lillerød - Træfældning Lynge - Træfældning Gørløse - Træfældning Skævinge - Træfældning Ølsted - Træfældning i Hundested - Træfældning Asserbo